Annons:

Här är alla festligheter i Vimmerby i påsk

Påsken är mycket mer än Jesus, ägg och familjegemenskap numera. Det kommer förstås att bli en och annan fest runt om i Vimmerby kommun. Här har vi samlat de fester som är den här påskhelgen.

Annons:

Långfredagen: 

Samma dag som Jesus hängdes upp på ett kors för väldigt länge sedan är det fest på både Pumpen i Södra Vi och Kharma i Vimmerby. 

Pumpen är det Casanvas som uppträder. Puben är stängd. 

Kharma är det stor jubileumsfest. Kharma firar tre år och slår på stort. På fredagen är hela nattklubben öppen och den svenska stjärnan Dani M dyker upp för en livespelning. 

"Vi slår på stort och börjar påsken med en rejäl fest på långfredagen. Hela stället är öppet och ingen mindre än Dani M kommer för en livespelning", skriver Kharma på sin Facebook-sida.

Påskafton: 

Prime satsar precis som Kharma på en stor påskfest. Uppträder gör De Vet Du och Basic Element.

"Club Prime är arrangör av årets påskfest i Vimmerby som vi väljer att köra storskaligt i Mässhallarna. Vimmerbybor och hemvändare kan se fram emot en minst sagt fartfylld show för att krydda påskfirandet", skriver Prime på sin Facebook-sida.

Kharma har en påskfest även på lördagen.

Påskdagen: 

Dags att vila från festandet? Inte, då, om du frågar Pumpen. Även denna påskdag kör man på fest och uppträder gör Drifters. I puben är det Pökerz som gäller.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt