Annons:

Trots fjolårets bakslag – Prime satsar på ny sommarfestival

Anna Untz kommer till Primes sommarfestival. Foto: Pressbild

Trots fjolårets bakslag – Prime satsar på ny sommarfestival

Två år i rad har Club Prime arrangerat en sommarfestival. Fjolårets blev ett ekonomiskt och publikmässigt misslyckande – men Linda Carlsson ger inte upp.
Nu är det klart att det blir en ny festival.

Annons:

"Vi har bollat fram och tillbaka, vi har tagit till oss av vad en del Vimmerbybor gav oss i konstruktiv kritik efter förra året, vi har diskuterat i bolaget och vi har landat. Linda Carlsson, vår vd, är inte känd för att bli nedslagen eller ge upp, efter förra årets festival var dock gränsen nära, men, vi reser oss och kommer igen", skriver Club Prime i ett pressmeddelande. 

Den 4 augusti är det dags för årets sommarfestival och den kommer att inta en liten annan skepnad i år. Kvällen inleds med att restaurangen är öppen och att Jens kör ett livequiz med artister som framför låtarna.

I stället för stora artistnamn har Prime valt att satsa på kända band som kan leverera en riktigt bra fest, skriver de. 

Anna Untz kommer

Festivalens dj och konferencier blir Anna Untz, som för ett par somrar sedan släppte låten "E de fest". Låten har över fem miljoner spelningar på Spotify.

På scenen kommer Moderna tider och Rydell och Quick att stå. 

"Första band på scenen är dagens svar på sommarhits nämligen Moderna tider, ett fantastiskt band som alltid levererar ös och såklart låtar som de flesta känner igen från det gedigna bandet Gyllene tider. Kvällen följs sedan upp med en favorit i repris, Sveriges mest efterfrågade turnerande show med Rydell och Quick, bandet vars specialitet är att leverera en rockig och tung show med ett otroligt drag och tryck. Det unika med Rydell och Quick är Malins rockiga saxofon och Christers sätt att underhålla publiken. Lägg därtill ljud, ljus och dekor av absolut yttersta klass och du har en av Sveriges mest efterfrågade shower", skriver Prime i ett pressmeddelande. 

"Grym fest"

Prime skriver att de är otroligt glada att återigen kunna leverera riktigt roliga kvällar till Vimmerby och de hoppas att de lockar många besökare. 

"Avslutningen med sommarfestivalen är något vi ser fram emot extra mycket. En sista grym fest för den här sommaren", står det.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt