Annons:

Försäljningssuccé för Raydays julshow – utökar programmet

Raydays julshow i Tuna Bygdegård har behövt utöka antalet shower med anledning av det stora intresset. Foto: Bertil Andersson

Försäljningssuccé för Raydays julshow – utökar programmet

Från början var tanken att Raydays skulle göra två julshower i Tuna Bygdegård. Men trycket på biljetter har varit så stort att man redan nu bestämt sig för att utöka till fyra.
- Ja jösses det är galet, jag är glatt överraskad, säger Raydays Åke Hammarskjöld.

Annons:

Tidigare år har Rayday gjort julshower på både Metropol och Nöjespumpen. I år ställer man sig på Tuna Bygdegårds scen. Från början var tanken att man skulle köra två shower, men biljettrycket har varit så stort att man redan nu bestämt sig för att gå upp till det dubbla antalet.

– Vi var från början tveksamma till om det skulle kunna locka folk, men försäljningen har slagit våra vildaste förväntningar. Det finns en tradition på landsbygden att gärna åka till storstaden och spendera pengar på nöje men att vara mer sparsam på hemmaplan. Inget konstigt egentligen, jag gör själv så. Därför hade vi stor respekt för att det är svårt att sälja in något för 500 kr per biljett. Men de första datumen sålde i stort sett slut på en gång. Även ett extra datum. Nu släpper vi ytterligare ett datum men sen får det vara nog, säger Åke Hammarskjöld.

"Ett begåvat och roligt gäng"

Showen kommer att köras den 8, 9, 15 och 16 december.

– Bygdegårdsarrangörerna är laddade för att erbjuda en riktig bra kväll med god mat, mysig stämning och många glada skratt. 

Till sin hjälp har Rayday välkända Lisa Sandstedt, Elin Namnieks och Per Solberg.

– Det är ett begåvat och roligt gäng att jobba med och jag tror det goda humöret smittar av sig på publiken. Vi anstränger oss hårt för att få till en genomarbetad show som ska passa en bred publik. Från 50 tal fram till nutid. Från lågmäld visa till hårdrock. Från allvar till humor. Kort sagt – något för alla!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt