Annons:

Lindströms Idolresa är över –

Mathilda Lindströms Idol-resa är över. Foto: Simon Henriksson

Lindströms Idolresa är över – "Ett av mina sämsta framträdanden"

Vimmerbytjejen Mathilda Lindströms föll precis utanför topp 20 i Idol. Det skriver hon själv i ett uttalande.
"Min resa i Idol tog slut efter solosången", skriver hon.

Annons:

Vimmerbytjejen Mathilda Lindström, som pluggar på Kulturama i Stockholm och har ägnat sig åt sång sedan hon var liten, fick en guldbiljett till Idol utan audition. Jurymedlemmen Nikki Amini besökte ett uppträdande på skolan – och gav Lindström den glada överraskningen. 

Sedan tog sig Mathilda Lindström vidare ännu ett steg i Idol, men tisdagens soloframträdande som tv-tittarna bjöds på blir det sista. Det avslöjar Mathilda Lindström själv. 

I ett uttalande tackar hon alla som har följt henne och skriver att det har varit smickrande, men att hennes resa tog slut efter solosången. 

"Efter ett antal omtagningar, dålig sömn, sent byte av låt och ganska hård hantering så gjorde jag ett av mina sämsta framträdande någonsin, detta ledde naturligtvis till mitt avslut. Jag lärde mig av detta att i framtiden vara noga med var min egen gräns går. Det är lätt att när allt rullar att bara så gör man det man blir tillsagd utan att tänka på vad man själv utsätter sig för. Men som sagt, min insats blev den sista vilket jag tror dom flesta förstår", skriver Mathilda Lindström.

Fokuserar på Sunes jul

I höst väntar rollen som Anna i föreställningen Sunes jul för henne. Föreställningen har premiär i slutet av november 2017. 

"Jag har även lite andra roliga projekt på gång som jag kan berätta om längre fram i vinter. Tack för alla snälla kommentarer och meddelande jag fått", avslutar hon med.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt