Annons:

Tittarna rasar mot TV4 – problem med Bingolotto

Foto: Pixabay

Tittarna rasar mot TV4 – problem med Bingolotto

TV4 play har haft storstrul under uppesittarkvällen. En del tittare rasar på sociala medier.
– Jag vill ha pengarna tillbaka! skriver en upprörd tittare på TV4 plays Facebooksida, enligt Aftonbladet.

Annons:

Bingolottos enormt populära uppesittarkväll pågår just nu i TV4. 

Men vissa tittare är inte nöjda – det ska vara stora problem med TV4 play. Livesändningen ska strula och flera personer uppger att de bara har en svart ruta i stället för programledaren med tillhörande gäster. 

På TV4plays Facebook-sida rasar många tittare. 

”Jag vill ha pengarna tillbaka! Detta är under all kritik varför funkar inte livesändningen på Bingolotto?”, skriver en tittare enligt Aftonbladet.

Hann inte spela första bingo

Totalt är det vinster för 79 miljoner kronor som ska delas ut under kvällen. Men vissa ska inte ens ha hunnit spela kvällens första bingo.

”Jaha, nu då? Här sitter vi samlade för att spela bingo på uppesittarkvällen. Som vi alltid gör. Varje år. Det är tradition. Det är vårt sätt att umgås.Ca 10 siffror på ettans bingo hann vi med innan eran live sändning sa adjö....”, skriver en tittare.

TV4 hade inledningsvis ingen förklaring till varför sändningen inte fungerade. Men vid 21.30-tiden stod det klart att de tekniska problemen berodde på reklaminslagen på TV4 play.

– Därför har vi nu rensat bort all reklam för att få det här att fungera. Vad exakt som har hänt får vi titta på i efterhand. Men för majoriteten ska det här vara löst nu. Det kan ta lite olika långt tid på olika plattformar.

Ledsna

TV4 säger sig vara ledsna över det inträffade.

– Det är bara att beklaga. Det här ska inte hända. Jag hoppas att man kan ha en trevlig kväll ändå. Vi jobbar stenhårt på att lösa det här.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt