Annons:

KLART: Hon ska fixa påskfesten i Vimmerby – ”En av Sveriges bästa”

Silvana Imam kommer att uppträda på påskfesten i stora mässhallarna. Foto: Stefan Härnström

KLART: Hon ska fixa påskfesten i Vimmerby – ”En av Sveriges bästa”

Hotell Ronja har gjort klart med ett dragplåster till påskfesten i stora mässhallen. Det handlar om den kvinnliga hiphop-artisten Silvana Imam som kommer till Vimmerby.

Annons:

I vanlig ordning bjuds det in till en storslagen påskfest i stora mässhallen i Vimmerby. I dag presenterade Hotell Ronja att hiphop-artisten kommer att stå för underhållningen på festen. I pressmeddelandet beskrivs hon som ”en av Sveriges bästa kvinnliga hiphop-artister”.

”Silvana Imam har de senaste åren tagit Sverige med storm och hennes kompromisslösa texter har fångat en hel generation. Att hon dessutom samarbetat och spelat tillsammans med artister som Håkan Hellström, Thomas Stenström, Cherrie, Seinabo sey och Sabina Ddumba gör inte saken sämre. Silvana är också en artist och grym förebild för många då hon inte är rädd för att tala om att allas lika värde ligger henne varmt om hjärtat och något hon modigt står upp för i alla lägen”, skriver Hotell Ronja i pressmeddelandet.

”Att en artist lik Silvana Imam kommer till Vimmerby är häftigt och hon är en av de få som fortsätter bevisa att det finns en kraftfullhet i att vara tydlig i sina texter. Vi är otroligt nöjda med bokningen, hon är kaxig och tuff och vi hoppas på en fantastisk kväll med mycket folk och härlig stämning”, skriver man vidare.

Festen hålls på Påskafton.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt