Annons:

  • 90 personer besökte stor påskbuffé i Gullringen

    Närmare 90 personer tog del av den stora påskbuffén som dukades upp i vandrarhemmet i Gullringen i dag. Foto: Privat

  • 90 personer besökte stor påskbuffé i Gullringen

90 personer besökte stor påskbuffé i Gullringen

Nästan var femte invånare i Gullringen kom till påskbuffén i vandrarhemmet i dag. Fler personer går inte att få in i lokalen.
– Det är jättekul att det kom så många, säger Sasja de Geest.

Annons:

Nog finns det en speciell anda i Gullringen. Det har Sasja de Geest och hennes familj känt ända sedan flytten till samhället för cirka fem år sedan.

– Det är en väldigt bra sammanhållning i Gullringen. Vi känner oss som hemma här och har känt oss väldigt välkomna hela tiden. Sedan tycker jag att det händer mycket i Gullringen.

 "Jättekul att folk sluter upp"

I dag var Sasja de Geest en av initiativtagarna till påskbrunchen i vandrarhemmet. Det blev stor succé. Arrangemanget blev utstålt, vilket innebär att cirka 90 personer kom. Det är nästan var femte invånare i Gullringen.

– Det är jättekul att folk sluter upp. Det är en populär lokal och vi har haft lite andra arrangemang som också dragit mycket folk. 

För en tid sedan fanns funderingar på att lägga ned vandrarhemmet. Diskussionerna ledde i stället till en nysatsning.

– Vi var på vandrarhemmet. Förra året gjorde vi inte så mycket med vandrarhemmet och funderade på att lägga ned verksamheten. Vi var inte så motiverade, men sedan kände vi att det hade varit synd. Många vill hyra lokalen och vi har haft ett bra samarbete med Gullringens GoIF. Nu ska vi fortsätta att arrangera lite olika saker och fräscha upp rummen. Vi hoppas att det ska vara fullbokat här i sommar.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt