Annons:

Allsången i Storebro kan sälja slut – biljetterna säljer bättre än någonsin

Robert Danielsson, Eva Kindstrand, Thorbjörn Pettersson och Ove Olsson ser fram emot en välbesökt allsång i Storebroparken. Foto: Simon Henriksson

Allsången i Storebro kan sälja slut – biljetterna säljer bättre än någonsin

Den 25 juli är det åter dags för allsång i vackra Storebroparken. Evenemanget, som arrangeras av Storebro IF, kommer att locka storpublik.
– Vi har sålt fantastiskt mycket biljetter, säger Eva Kindstrand, ordförande i SIF.

Annons:

Förra året valde Storebro IF att inte arrangera någon allsång i Storebroparken eftersom Diggiloo kom till Vimmerby. Men i år är allsången tillbaka med full kraft där de stora dragplåstren är Samir och Viktor samt Lotta Engberg. Klara artister är också Eddie Oliva och Elin Namnieks.

E.M.D har rekordet

Ska man se till biljettförsäljningen så här långt har allsången varit saknad. Samtidigt är känslan att arrangören med sina bokningar har lyckats attrahera både den unga och den äldre publiken.

– Vi har sålt fantastiskt mycket biljetter, mycket mer än vad vi någonsin har gjort vid den här tidpunkten tidigare år, säger Eva Kindstrand.

Senast det hölls allsång i Storebro, 2016, kom 1 200 personer. Publikrekordet ligger på 2 200 personer år 2009, då E.M.D var det stora dragplåstret.

Kan ta slut

Troligen kommer det inte att slås publikrekord i år eftersom arrangören i nuläget har satt ett maxtak på 2 000 besökare.

– Vi har tagit fram 2 000 biljetter och tror inte att vi kan få in mer folk än så. Biljetterna går riktigt bra och vi utesluter inte att de kan sälja slut, men vi hoppas att de ska räcka till alla som vill komma. Det brukar vara så att förköpen kommer igång på allvar de sista veckorna, men i år har vi märkt av ett stort intresse mycket tidigare än så, säger Ove Olsson.

Vad är det som gör att årets allsång är så populär?

– Det är svårt att säga vad som drar. Lotta Engberg är ju omtyckt och vi ser att många barnfamiljer är intresserade också i och med att Samir och Viktor kommer.

Ett 100-tal funktionärer kommer se till att allsången går att genomföra.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt