Annons:

  • Samir bjöd på show inför storpublik i hemtrakterna

    Samir & Viktor kom till Storebro och bjöd på två fartfyllda uppträdanden där de uppträdde med sina stora hits. Foto: Ossian Mathiasson

  • Samir bjöd på show inför storpublik i hemtrakterna

Samir bjöd på show inför storpublik i hemtrakterna

Det stora dragplåstret till årets allsång i Storebroparken var utan tvekan Samir & Viktor. De bjöd på den ena poplåten efter den andra inför mer än 2 000 personer.
– Det var en trevlig grej, säger Samir Badran, som är född och uppväxt i Vimmerby och bodde där i nio år.

Annons:

Storebro IF korkade upp champagnen efter gårdagskvällens lyckosamma allsång i Storebroparken som infriade de högt ställda förväntningarna. 

De kom över 2 000 personer, vädret var strålande bra och det slutade med bra klirr i kassan för föreningen som får pengar rätt in i verksamheten.

"Fanns mycket kärlek"

Många av besökarna kom till parken för att se den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Samir Badran och bloggaren Viktor Frisk, som har blivit en riktig partyduo sedan starten 2014 och gjort låtar som till exempel ”Saxofuckingfun”, ”Groupie” och ”Shuffla”. 

De bjöd på en härlig show i sommarvärmen och uppträdde med flera av sina stora hits. 

– Det var kul att spela i Storebro trots att det var ganska lugnt med tanke på att det var allsång och folk satt ner. Sett ur den aspekten var det ganska segt men det fanns mycket kärlek under spelningen, säger Samir Badran och lägger till:

– Vanligtvis, när vi kör inför publik, står folket framme vid ett stängsel och hoppar liksom. Det blev inte så här men det var ändå sjukt kul att sjunga och höra att många hängde med. Det var en trevlig grej, säger han. 

"Blev brutalt stor"

Från scenen sa Samir: "Hit kommer vi återvända". Faktum är att Samir Badran, 28, är född och uppväxt i Vimmerby och bodde här fram till att han var nio år. Då flyttade familjen till Linköping och efter hans deltagande i Paradise Hotel 2013 flyttade han till Stockholm och sedan dess har musiken varit en stor del av hans liv. 

– I dag har jag ingen koppling till Vimmerby men jag känner fortfarande en del personer från min uppväxt i Vimmerby. Jag har hållit på med musik sedan jag var 13 år och fortsatte med det efter PH (Paradise Hotel), sen blev musiken brutalt stor, säger han. 

Sommaren är fullproppad med spelningar runt omkring i Sverige. I dag spelar de i Skåne, i morgon i Piteå och på lördag på Skara Sommarland. 

– Det är skitnice, det rullar på. Vi kör spelningar i stort sett varenda dag. Livet glider och vi har vår turnéledare med oss varje dag och vi har sjukt roligt tillsammans. 

Finns det någon baksida med allt kändisskap?

– Enda nackdelen är väl att man inte får vara ifred så mycket. Vi kan inte bada eller äta bland folk, då får vi inte sitta ifred. 

Håller på med bok

Samir & Viktor håller dessutom på med att skriva en bok om sin gemensamma karriär. Den ges ut i höst och skrivs tillsammans med författaren och journalisten Pascal Engman. 

– Vi berättar om allt som har hänt i våra liv, hur vi träffades och musiklivet och mycket mer- Vi är mycket öppna, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt