Annons:

Funktionären Conny blev uppraggad på scenen: ”Gör väl inget”

Funktionären Conny Ström fick gå upp på scenen och skaka rumpa sedan Lotta Engberg bett om hjälp. Foto: Ossian Mathiasson

Funktionären Conny blev uppraggad på scenen: ”Gör väl inget”

När Lotta Engberg skulle framföra Lasse Berghagens låt ”En kväll i juni” behövde hon hjälp – och tog funktionären Conny Ström.
– Det gör väl inget, det gick bra, säger han.

Annons:

Allsången i Storebro blev en storstilad succé med perfekt väder, över 2 000 personer och ett fint ekonomiskt resultat för arrangörsföreningen Storebro IF. 

Händelsen som rev ner flest applåder denna sköna julikväll vad när Lotta Engberg, programledaren för Lotta på Liseberg, skulle uppträda med Lasse Berghagens låt ”En kväll i juni” under den andra akten. 

"Var inte förberedd"

Hon har vid flera tillfällen uppträtt med den låten tillsammans med Lasse Berghagen och denna kväll var hon solo. Då tog hon hjälp av funktionären Conny Ström, som fick hjälpa henne att dra på sig en stor t-shirt och under uppträdande fick han gå upp på scenen, skaka rumpa och säga ”mullinutt”. 

– Jag var inte förberedd på det. Hade jag varit det och vetat vad jag skulle göra så hade jag inte varit med, säger Conny Ström och skrattar. 

"Gör väl inget"

Han stod framme vid scenen och såg till att det var ordning och reda. Hans insats på scenen varade i ungefär en minut. 

Hur var det då?

– Nja, så där. Men det gör väl inget, det gick bra. Jag blev överraskad i alla fall, säger han. 

Vad säger du om kvällen i sin helhet?

– Publikmässigt tror jag att årets allsång är den bästa någonsin. Det var riktigt bra och vädret var perfekt. Det var en av de bättre allsångskvällarna, säger Ström. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt