Annons:

Rekordmånga utställare på årets Hälsomässa i Hultsfred

Friidrottaren Erica Johansson är en av årets dragplåster till hälsomässan i Hultsfred. Foto: Pressbild

Rekordmånga utställare på årets Hälsomässa i Hultsfred

På lördag är det dags för årets hälsomässa i Hultsfred. I år finns rekordmånga utställare på plats och som vanligt är stjärnglansen stor.

Annons:

Hälsomässan i Hultsfred fortsätter att växa och har blivit ett populärt event. På lördag är det dags för årets upplaga och rekordmånga utställare kommer till Metropol. Det blir ett varierat utbud med allt från prisbelönta Räven & Osten till en gymnastikbana. Det går även att möta blodtryck och blodsocker. 

Bland de fasta punkterna på programmet finns det flera saker som sticker ut. Erica Johansson, en av Sveriges främste friidrottare genom tiderna, håller i en föreläsning som handlar om att vända motgång till medgång. Krister Claesson från Stefan & Krister, Birgitta Rasmusson från Hela Sverige bakar, Emil Jylhänlahti (en av världens bästa bolljonglerare), Jonas von Essen (världsmästare i minne) och tv-stjärnan Fab Freddie är andra programpunkter som sticker ut. 

Kultur- och Fritidsförvaltningen i Hultsfred, Campus Hultsfred, Socialförvaltningen i Hultsfred, Smålandsidrotten, Landstinget och KGM står bakom arrangemanget.  

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt