Annons:

Per har gjort sitt val i Bonde söker fru: ”Hade henne som favorit”

Per Solberg har gjorts val i tv-programmet Bonde söker fru under kvällen. Foto: Privat

Per har gjort sitt val i Bonde söker fru: ”Hade henne som favorit”

I kväll var det dags för slutval i Bonde söker fru. Per Solbergs val stod mellan Sofie Öhman och Lina Nilsson och det var den förstnämnda som hans hjärta föll för.
– Jag hade henne som favorit från första början, säger han Per Solberg.

Annons:

I kväll stod Per Solberg från Främsteby utanför Vena för säsongens sista slutgiltiga val i TV4:s underhållningsprogram ”Bonde söker fru”. 

Att välja mellan Sofie Öhman från Stockholm och Lina Nilsson från Venjan i Dalarna var det som väntade Per Solberg i programmet som sändes under onsdagskvällen. 

Här är hans val

Det blev till slut Sofie som Per valde att dejta vidare och åka på resa till Irland med. 

– Jag hade henne som favorit från första början och den bilden rubbades aldrig. Hon var den jag hoppades på att hon skulle vara, säger Per Solberg till Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred. 

Vad säger du om sommarens äventyr?

– Det har varit ett långt äventyr som började redan i mars och som jag har fått vänja mig vid. Jag tycker att jag har blivit framställd på ett mycket bra sätt i tv och sluppit olika vinklingar, det var viktigt för mig. Det har varit kul och jag har fått fantastisk respons från nära och kära, bekanta och vänner, säger Solberg.

Det återstår två program av årets upplaga av ”Bonde söker fru” och i det kommande avsnittet åker Per och Sofie på en romantisk resa till Irland. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt