Annons:

Chelsy ska charma skjortan av Idol-juryn

På måndag syns Chelsy Nicolas i TV4 från sin audition i Idol. Här uppträder hon på nationaldagsfirandet tidigare i år. Foto: Simon Henriksson

Chelsy ska charma skjortan av Idol-juryn

På måndag visas Idols audition i Skövde. Vimmerbytjejen Chelsy Nicolas kommer att synas i programmet och framföra en egenskriven låt. – Jag var väldigt nervös, men det kändes ändå bra, säger hon.

Annons:

Hade du vågat ställa dig framför en musikjury efter bara sex månader i ditt nya land? Det var precis vad Chelsy Nicolas gjorde. I augusti 2015 kom hon med sin familj till Sverige. Ursprungligen är Chelsy från Kenya och hon har hållit på med musik i två år. 

På måndag visas hennes audition i Idol upp i TV4. 

– Jag var ganska nervös, jag hade bara varit i Sverige i sex månader och var rädd att jag kanske inte skulle kunna tillräckligt bra svenska. Jag hade aldrig stått på en scen framför en jury, säger Chelsy Nicolas. 

Egen låt

Chelsy framförde en egenskriven låt, som heter What´s life för juryn. Hur det går får vi förstås inte veta förrän på måndag kväll, men Vimmerbytjejen har funnits med i reklamen inför programmet från Skövde. 

– När jag gick in till juryn var jag nervös, alla tre kollade på mig. Men så började en av dem att prata och såg glad ut, så då blev jag lugn, haha. 

Hur känns det att du får vara med i tv?

– Det känns jättebra, självklart. 

Vill bli bäst

Chelsy har stora mål med sin musik. 

– Jag vill bli den bästa rapparen i hela världen och producera musik i framtiden. 

Hur ska det bli att se sig själv i rutan på måndag?

– Jag vet inte, jag är så himla nervös, men jag måste ju våga kolla. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt