Annons:

Även Stor har fått förhinder – hittat ersättare:

Gee Dixon (bilden) och Moms kommer i stället för Stor till Kharma på lördag. Foto: Pressbild

Även Stor har fått förhinder – hittat ersättare: "Helt sjukt"

I går gick Kharma ut med att Malcolm B fått förhinder till lördagens spelning. Snabbt ersattes han av Stor. Men nu kommer chockbeskedet att även han fått förhinder. – Jag har aldrig varit med om något liknande, säger Kharmas ägare Christopher Novratidis.

Annons:

På lördag skulle DaCosta och Malcolm B uppträtt på Kharma i Vimmerby. Men Malcolm B hade inte möjlighet att komma. Snabbt levererade Kharma Stor som ersättare. 

Men inte ens ett dygn hann gå innan han också tvingades kasta in handduken. 

– Det är inget vi kan påverka, det är yttre omständigheter. Stor fick magsmärtor och fick läggas inne på sjukhus och opererades akut för blindtarmen. Jag kände att vi inte kunde vänta och se om han skulle kunna spela, utan fick säga nej direkt, säger Christopher Novratidis. 

Tredje gången gillt brukar man säga. Nu hoppas Novratidis att så blir fallet. Efter idogt arbete blev det klart att Gee Dixon och Moms dyker upp med DaCosta. 

– Det hade varit skitroligt med Stor, men Gee Dixon från Lyckliga Gatan är också bra. Jag satt hela kvällen och natten och jobbade med det. Det är eliten inom hiphop och Rnb i Sverige som ändå kommer.

Har du varit med om något liknande tidigare?

– Aldrig att det har hänt två gånger. Vi var helt chockade, men det är inget man kan göra något åt. Jag känner att Malcolm B och Stor ska komma hit förr eller senare. 

Är det säkert att det blir tredje gången gillt nu?

– Säker kan man aldrig vara, men det vore ju helt otroligt sjukt om det hände något. Nu måste det gå.

Det är inget PR-trick?

– Haha, nej, det kan jag lova att det inte är. Så dåligt som jag sovit de tre senaste nätterna har jag inte gjort på länge. PR får man genom hårt och bra jobb, säger Novratidis.

Om någon som köpt biljett ångrar sig på grund av artistavhoppen uppmanas man att ta kontakt med Kharma.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt