Annons:

Vimmerbypolitikern kandiderar till ny ordförande för SSU i länet

Daniel Nestor kandiderar till ny ordförande för SSU i Kalmar län. Foto: Pressbild

Vimmerbypolitikern kandiderar till ny ordförande för SSU i länet

Han är redan ordförande för Socialdemokraterna i Vimmerby. Nu kandiderar Daniel Nestor till ny ordförande för SSU i Kalmar län.
– Jag hoppas att jag har ett brett förtroende i länet, säger han.

Annons:

Den nuvarande ordföranden Tove Jansson har redan deklarerat att hon inte ställer upp för omval. Nu vill Vimmerbypolitikern Daniel Nestor ta över efter henne. 

Han kandiderar till ny ordförande. 

– Jag hoppas att jag har ett brett förtroende i länet och i så fall är mina chanser goda. Jag vill ta vid där andra har börjat och det känns som att det var dags att kandidera för min egen del just nu, säger Daniel Nestor.

Den unga poltikern säger att han alltid brunnit för SSU. 

– Jag vill fortsätta vara med och påverka och driva politiken framåt och jag tror att det här är rätt väg att gå. Min förhoppning är att jag ska kunna utveckla SSU i länet och göra det ännu starkare genom att värva fler medlemmar och starta fler frågor. Jag tror även att mitt ledarskap passar in i SSU:s organisation och jag vill även driva frågor som är viktiga för ungdomar i länet. 

Väljs 17 mars

Hittills har ingen annan offentliggjort sin kandidatur till posten. Innan en ny ordförande ska väljas den 17 mars kommer valberedningen med sitt förslag. 

– Mina viktigaste egenskaper som jag tror att SSU kan dra nytta av är att jag är målinriktad, engagerad och strukturerad. Jag tror även att de lärdomar och erfarenheter jag fått från att vara ordförande för S i Vimmerby är till oerhört stor nytta för mig också i den här rollen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt