Annons:

SD-Jakobsson: Det är synd om Trollhättan-mördaren

Sverigedemokraten Anneli Jakobsson, ersättare i fullmäktig, tycker synd om Anton Lundin Pettersson som dödade tre personer på en skola i Trollhättan. Foto: Simon Henriksson

SD-Jakobsson: Det är synd om Trollhättan-mördaren

Sverigedemokraternas Anneli Jakobsson tycker synd om terroristen Anton Lundin Pettersson. Det skriver hon i ett inlägg på sin Facebook. – Det blir lätt så med öppna gränser, säger Jakobsson till Dagens Vimmerby.

Annons:

Dagens Vimmerby har granskat Anneli Jakobssons inlägg på Facebook vid flera tillfällen. Nu har Jakobsson slagit till igen. I ett inlägg från den 19 november skriver Jakobsson så här om tragedin i Trollhättan då Anton Lundin Pettersson dödade tre personer med rasistiska motiv:

”Den killen som gjorde detta var svensk, och det var på ett sätt synd om honom. Han hade gått länge och tänkt på att han ingen framtid har i Sverige pga all invandring, så han tog till detta drastiska beslut”.  

Anneli Jakobsson vill först inte kommentera sitt Facebook-inlägg.

– Jag har så mycket att göra nu att jag inte vill utveckla hur jag tänker, men jag lovar att kommentera det innan jul.

I samma inlägg skriver Jakobsson följande: ”Det är du Stefan Löfven som är skyldig till allt som sker”. I ett annat inlägg har Jakobsson skrivit så här om Löfven: ”Det är ju tack vare honom som sånt här händer och tyvärr, det kommer att bli ännu värre så länge denna iskalla isbit får sitta kvar. Detta är bara början. Innan 2018 har vi inbördeskrig, massmord och IS i varenda stad”.

– Det är lätt att det blir så med öppna gränser. Det kommer in folk utan ID-kontroll och utan pass, motiverar Jakobsson.

På vilket sätt beror dådet i Trollhättan på öppna gränser? Det var en svensk medborgare som dödade andra svenska medborgare.

– Då beror det inte på det. Men den här personen fick ingen psykiatrisk hjälp. Jag vet inte om han drevs av invandrarhat för jag kände honom inte, men var det så så är det bara att beklaga. Jag tycker lika synd om han som mördade på IKEA i Västerås. Han kanske inte heller hade fått psykiatrisk vård. Det spelar ingen roll om man är vit eller svart.

På vilket sätt är det synd om Anton Lundin Pettersson?

– Alla har en spärr, men det hade inte han och han fick ingen hjälp.

”Låter skapligt i så fall”

I flera inlägg har Anneli Jakobsson förutspått inbördeskrig före 2018.

– Det väller in all världens folk utan pass- och legitimationskontroll och IS beblandar sig med asylsökande. De etableras i Sverige. IS tar över mer och mer.

På vilket sätt tar IS över Sverige?

– De kommer göra det ju mer IS-anhängare det blir, men nu har de börjat strama åt gränserna.  

I ett annat inlägg skriver Jakobsson att Sverige är på väg mot ”ruinens brant”.

– Det säger sig självt med den invandring som har varit. Man kan inte ta emot hur många som helst. Då får alla leva med höjda skatter och sämre levnadsstandard.

Sveriges BNP steg med 3,5 procent under det tredje kvartalet. BNP per person har ökat med 52 procent sedan 1993. Är det att vara på väg mot ruinens brant?

– Det låter skapligt i så fall. Men det här är mina tankar och det är många som har hållit med mig.

Ångrar du några av dina inlägg?

– Nej. Men nu är det andra förutsättningar och de ska strama åt gränserna.  

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt