Annons:

Målilla Bandy tackar nej till allsvensk friplats

Målilla Bandy tackar nej till en allsvensk friplats utifrån både ett ekonomiskt och sportsligt perspektiv. Foto: Hans Lindqvist

Målilla Bandy tackar nej till allsvensk friplats

Målilla Bandy är ett av flera lag som har erbjudits IFK Vänersborgs plats i allsvenskan. Rödvitt har dock tackat nej. Det skriver klubben på sin hemsida på tisdagskvällen. 

Annons:

Målilla Bandy svarade för en stark nykomlingssäsong i division 1 och tampades i toppen från början till slut. Det räckte inte hela vägen till att ta en av de två kvalplatserna.

Tidigare i kväll publicerade Målilla ett inlägg på sin hemsida om att de har tackat nej till allsvenskt spel i höst då IFK Vänersborg tackade ja till att ersätta IFK Motala i elitserien. 

”Gustavsberg har redan ersatt Borlänge som dragit sig ur. Eftersom först Västanfors, Skirö och Höjden, som förlorade i kvalet, sa nej gick frågan vidare bland annat till oss. I detta utskick är vi rankade tvåa efter Åtvidaberg från de tre serierna i hela landet. Alltså ett nej från Åtvidaberg så hade vi kunnat spela I Allsvenskan nu till vintern, om vi hade sagt ja till detta. Nu har sportgruppen och tränarna kommit överens om ett nej, totalt eniga, utifrån både ett ekonomiskt och sportsligt perspektiv. Det är bara ett drygt år sedan vi spelade i division 2”, skriver Målilla i en kommentar på sin hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt