Annons:

Sethsson saknas i viktig VBK-match - debutant får chansen

Frida Sethsson saknas när Vimmerby BK tar emot Brio. Foto: Linus Johansson

Sethsson saknas i viktig VBK-match - debutant får chansen

Under lördagen spelar Vimmerby BK en viktig hemmamatch i bowlingallsvenskan.
– Det blir tufft, men jag tycker definitivt att vi ska vinna, det ska vi alltid göra hemma, säger VBK-spelaren Tobias Asklöf inför matchen mot BK Brio.

Annons:

Vimmerby har fyra poäng efter sina sex första matcher medan Brio har den dubbla poängskörden. Lördagens match är viktig på det sättet att VBK förstås vill minska avståndet lagen emellan.

– Det blir säkert en tuff match. Brio har börjat mycket bättre än jag trodde att de skulle göra. De har fått ihop det väldigt bra. Men jag tycker definitivt att vi ska vinna, det ska vi alltid göra hemma, säger Tobias Asklöf.

”Fantastisk match”

Förra helgen gjorde VBK en jätteinsats hemma mot Stureby F och vann med 17-3.

– Det var en fantastisk match. Alla fick ihop det väldigt bra och det är sällan det blir så. Men det är ingen omöjlighet att göra om det, den kapaciteten har vi.

Vimmerby får klara sig utan Frida Sethsson (spelar med Spader Dam), Peter Thorstensson (skadad) och Peter Svensson (skadad). Jämfört med senaste matchen tillkommer Albin Sandberg och Peter Bexenius i truppen. Den sistnämnda gör sin första match för VBK i Allsvenskan.

– Han har visat bra form på träningarna så det ska bli intressant att se honom i match, tycker Tobias Asklöf.

Fakta

VBK-laget mot Brio: Peter Bexenius, Peter Sandberg, Albin Sandberg, Anton Sandberg, Tobias Pettersson, Johan Waxegård, Martin Aldebert, Johan Söderström och Rickard Nilsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt