Annons:

Framgång för Peter Sandberg – femma i finalen

Peter Sandberg gjorde en fin insats och avancerade till det avslutande finalsteget i Smålandstouren i Vimmerby. Foto: Linus Johansson

Framgång för Peter Sandberg – femma i finalen

Peter Sandberg från Vimmerby BK gjorde en fin insats i Smålandstourens deltävling i Vimmerby.
Han slutade femma i finalen.

Annons:

32 spelare hade tagit sig till finalen i Smålandstouren som spelades i Vimmerby under söndagen. Flera av dem var hemmaspelare och allra bäst gick det för Peter Sandberg, som slutade totalfemma. 

– Jag är supernöjd. Jag var nöjd med att gå vidare till semifinal och sen ytterligare ett steg till final. Den här dagen har varit fantastiskt bra, säger Peter Sandberg.

Sandberg femma i finalen

Samtliga spelare inledde med att spela fem serier och därefter tog sig 16 spelare vidare för att spela ytterligare fem serier i semifinalen. Åtta spelare gick sedan vidare till finalen (Round Robin), där alla mötte alla.

William Svensson, född och uppvuxen från Västervik som numera tillhör elitserielaget Kaskad, vann tävlingen före Gamlebys Jonatan Liew och Ystads Jonathan Winhagen.

Femma kom Vimmerby BK:s Peter Sandberg.

– Förra sommaren började jag göra om stora delar av mitt spel och flyttade bak min ansats med en bättre. Jag tycker väl inte att jag spelar så bra bowling men någonting gjorde jag rätt. Mitt spel har utvecklats och det ger resultat så det här var jättekul.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt