Annons:

Svensson ”sprang in i väggen” – medaljchansen försvann

Jesper Svensson får inte vara med och spela om VM-medaljerna i dubbel. Foto: PBA

Svensson ”sprang in i väggen” – medaljchansen försvann

En bra start hjälpte inte. Vimmerbysonen Jesper Svenssons och Martin Larsens chans till en medalj i dubbel vid VM i Hongkong är borta.
– Vi försökte tagga till och komma tillbaka, men vi orkade inte riktigt, säger Martin Larsen till swebowl.se.

Annons:

Jesper Svensson och Martin Larsen inledde dubbelspelet bra och med två serier kvar att spela hade paret chans att avancera från kvalet. Man lyckades dock inte knyta till säcken och blev istället utslagna.

– Både jag och Jesper sprang in i väggen i serie fem, där vi verkligen såg trötta ut. Vi försökte tagga till och komma tillbaka, men vi orkade inte riktigt, säger Martin Larsen.

I den första serien stannade den svenska duon på 484, efter att Jesper Svensson avslutat med nio raka strike. Svensson/Larsen fortsatte att spela bra i den andra serien, där de stannade på 449. Sedan försvann flytet och inte minst Jesper Svensson fick svårt att leverera strikerader.

– Jesper känns som han har ett jättebra läge att spela bra så länge det inte är några vänsterhänta som har spelat där innan. Så fort det blir lite trafik på hans sida känns det som det blir lite problem och han hamnade ordentligt i problem där i en av serierna och gjorde 150, säger Martin Larsen till swebowl.se.

385 och 374 i de två sista serierna gjorde att medaljchansen försvann.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt