Annons:

Vimmerbysonen nominerad till jättegala i USA

Jesper Svensson har chansen att plocka hem ett mycket fint pris på en gala i Los Angeles. Foto: Linus Johansson

Vimmerbysonen nominerad till jättegala i USA

Cristiano Ronaldo, Sidney Crosby, LeBron James - och Vimmerbysonen Jesper Svensson. Tillsammans med många andra idrottare är de nominerade till jättegalan ESPY Award i Los Angeles. – Det verkar vara en mäktig gala. Jag har ganska dålig koll, skrattar Jesper Svensson.

Annons:

Många idrottsliga storheter har nominerats av det amerikanska TV-bolaget ABC, tidigare ESPN, till ESPY Award. Galan hålls för att lyfta fram individuella idrottare och lag.

Bland de nominerade i de olika katoegorierna hittar vi namn som LeBron James, Sidney Crosby, Cristiano Ronaldo, Novak Djokovic, Patrick Kane, Serena Williams, Roger Federer och Alexander Ovechkin. Och listan kan göras mycket, mycket längre.

Har blivit inbjuden

Men nominerad är också Jesper Svensson. Vimmerbysonen är, förstås, nominerad i kategorin ”Bästa bowlare” tillsammans med Jason Belmonte, Ryan Ciminelli och Anthony Simonsen.

Första gången priserna delades ut var 1993 och den 13 juli är det dags igen. Jesper Svensson har fått en inbjudan till galan i Los Angeles, men vet inte om han kommer att åka dit.

– Galan ligger samtidigt som San Marinos Europatourtävling så jag vet inte riktigt hur det blir. Det hade varit jäkligt häftigt att åka dit, säger Jesper Svensson till Dagens Vimmerby.

Vad skulle det betyda för dig att vinna det här priset?

– Det skulle så klart vara jättehäftigt. Det är svårt att bedöma mina chanser, framtiden får utvisa hur det blir.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt