Annons:

VH och VIBK  i samarbete för en ny arena - bildar ny förening

Vimmerby Hockey, med ordföranden Marcus Samuelsson i spetsen, och Vimmerby IBK har bildat en ny förening för att förenkla för planerandet av en ny arena.

VH och VIBK i samarbete för en ny arena - bildar ny förening

Vimmerby Hockey och Vimmerby IBK är båda i behov av en ny anläggning. Nu slår föreningarna sina påsar ihop och bildar en gemensam förening, Vimmerby Föreningsallians.

Annons:

Att Både Vimmerby Hockey och Vimmerby IBK vill se en ny idrottsanläggning i Vimmerby är ingen nyhet. Nu tar de, gemensamt, nästa steg för att det ska kunna bli verklighet.

”Vimmerby Innebandyklubb och Vimmerby Hockey beslutade på ett gemensamt möte den 13/11 att bilda en ny förening, Vimmerby Föreningsallians. Det är en gemensam förening vars syfte, i första hand, är att driva frågan och verka för en byggnation av ”Vimmerby Arena” samt att fungera som en kontaktyta gentemot myndigheter, politiker, tjänstemän osv. Genom bildandet av föreningen finns nu möjligheten att söka bidrag som bl. a kan finansiera en förstudie. Föreningarnas ordinarie verksamheter påverkas inte av den nya föreningen, utan drivs vidare likt tidigare”, skriver klubbarna i ett pressmeddelande som är undertecknat av Marcus Samuelsson, ordförande i VH, och Jan Edvardsson, ordförande i VIBK.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt