Annons:

Tävlingsledarens lycka efter klubbmästerskapet: ”Mer än nöjd”

Cornelia Beckman, som här dansar tillsammans med sambon Robert Jonsson, var mycket nöjd med dagens klubbmästerskap i dans på Pumpen. Foto: Ossian Mathiasson

Tävlingsledarens lycka efter klubbmästerskapet: ”Mer än nöjd”

20 par fler och dubbelt så mycket besökare. Årets klubbmästerskap i bugg överträffade tävlingsledaren Cornelia Beckmans förväntningar.
– Jag är så lycklig, säger hon.

Annons:

Under lördagen arrangerade Vimmerby Sportdansklubb sitt stora klubbmästerskap med 60 par och ungefär 300 personer i publiken.

Stor uppslutning

Det var andra gången som man höll sitt klubbmästerskap i dans och tävlingsledaren Cornelia Beckman var strålande glad efteråt.

– Jag är mer än nöjd. Det är helt fantastiskt vilket engagemang det har varit, det har varit hur mycket folk som helst och alla har hjälpt till. Jag kan inte vara nöjdare, säger hon.

Det var 34 par i parklassen i bugg och lika många i den olicensierade klassen i bugg. 17 par ställde upp i licensklassen i bugg och tio par gjorde upp om segern i foxklassen.

– Uppslutningen har varit hög och jag är hur nöjd som helst. Jag kan inte bli mer nöjd. I år var det 20 par fler och dubbelt så mycket folk jämfört med första året, säger hon.

Kör nästa år igen

Hon berättar även att det blir ett tredje klubbmästerskap under nästa år. 

– Det här har gett mersmak. Vi kommer tillbaka med tredje klubbmästerskapet nästa år. 

Vad säger du om engagemanget?

– Fantastiskt, helt fantastiskt. Jag är så lycklig. Jag har planerat detta sedan oktober tillsammans med Erika Andersson och Petra Bergman, de ska ha en stor eloge.

Hur ska du fira detta?

– Nu blir det att käka på Prime med kompisarna och sen ska vi dansa till Donnez här på Pumpen i kväll.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt