Annons:

Anrik klubb kommer till Ulfveskog:

Martin Brorsson är tillbaka i SVIF:s trupp i kvalmatchen mot Kalmar AIK. Foto: Simon Henriksson/Arkiv

Anrik klubb kommer till Ulfveskog: "Vet ingenting"

Södra Vi IF är piskat att vinna för att hålla drömmen om division 4 vid liv. Anrika Kalmar AIK väntar hemma på Ulfveskog.
– Ska vi ha någon chans är det bara seger som gäller, säger tränaren Pierre Brorsson.

Annons:

Det blev en tuff resa för Södra Vi IF i premiären av division 4. Hovmantorp vann med hela 4-0 och nu måste Södra Vi plocka tre poäng mot Kalmar AIK i den andra kvalomgången för att drömmen om avancemang ska leva.

– Det är så det ser ut med tanke på att de vann sin första match. Ska vi ha någon chans att göra det måste vi prestera bättre än sist. Då var vi inte så bra, säger Pierre Brorsson.

Förutsättningarna för att kunna leverera ett bättre resultat är förstås större på hemmaplan. På andra sidan står dock Kalmar AIK, en anrik förening som haft en svår säsong i division 4.

– Jag vet ingenting om Kalmar AIK förutom att de var bra förr. Jag tycker att vi borde kunna ge dem en match. Det viktigaste är att komma rätt bakifrån direkt från start, ligga rätt i positionerna men samtidigt inte bli för fega. Vi måste våga vårt spel, säger han.

SVIF saknar både Filip Frejd och Emanuel Allvin. Frejd missade även matchen mot Hovmantorp. Däremot tillkommer både Martin Brorsson och Arvid Karlsson tillbaka i truppen. 

– Vi var inte så storväxta eller resliga senast, så nu får vi in lite längd i truppen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt