Annons:

Hanna lämnade Tjust efter uppflyttningen – presenterad av ny klubb

Hanna Nilsson lämnade Tjust IF FF i höstas. Nu är den duktiga försvararen klar för Smedby AIS i division 1. Foto: Stefan Härnström

Hanna lämnade Tjust efter uppflyttningen – presenterad av ny klubb

Hanna Nilsson deklarerade efter uppflyttningen till division 1 att hon lämnar Tjust IF FF. Nu är hon presenterad och klar för ny klubb: Smedby AIS i division 1. 

Annons:

20-åriga Hanna Nilsson, med Frödinge/Brantestad SK som moderklubb, svarade för en stark säsong när Gamlebylaget Tjust tog klivet upp i division 1 i höstas. Hon började studera i Linköping under hösten och meddelade i ett tidigt skede att hon inte hade för avsikt att följa med laget upp i seriesystemet.

Försvarsspelaren har nu gjort klart med ny klubb i och med att hon har kritat på för Norrköpingslaget Smedby AIS i division 1. 

”Det känns jättebra att ha skrivit på för Smedby. Valet känns rätt för min utveckling då det verkligen finns förutsättningar för att bli en bättre fotbollsspelare i klubben.Laget och alla runt i kring har även varit mycket välkomnande, vilket gjorde att valet föll sig naturligt.Mina förväntningar på säsongen är att jag individuellt ska ta kliv i min utveckling som fotbollsspelare, och att vi som lag ska vara med och kriga om topplaceringarna”, säger Hanna Nilsson i ett uttalande till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt