Annons:

DSK värvar fyra spelare – rutinerad back ansluter från Gullringen

Djursdala SK förstärker sin trupp med fyra nyförvärv. Foto: Ossian Mathiasson

DSK värvar fyra spelare – rutinerad back ansluter från Gullringen

Frimånaden är över sedan lång tid tillbaka. Nu presenterar division 4-nykomlingen Djursdala SK fyra värvningar på ett bräde.

Annons:

Djursdala SK förbereder sig för nykomlingssäsongen i division 4 och meddelar i ett pressmeddelade att de har gjort klart med den rutinerade försvarsspelaren Björn Stridh från Gullringens GoIF, en klubb som han har representerat i många säsonger.

"Att Björn väljer att ansluta till oss i DSK tycker vi är jätteroligt. Han har mycket erfarenhet och är fortsatt en duktig spelare. Vi har behövt stärka upp i de bakre leden och är glada över att han bestämt sig för spel i DSK. Vi har haft en bra dialog med Gullringen hela vägen", säger Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp i ett pressmeddelande. 

Värvar målvakt från SVIF

Även målvakten Oskar Eriksson återvänder till DSK efter att ha tillhört Södra Vi IF. 

"Vi har sett oerhört tunna ut på målvaktssidan. Oskar har skrivit över sig till oss och det är vi glada för. Vi har haft en bra dialog med Södra Vi kring honom och är tacksamma för att de kunde släppa honom till oss efter frimånaden", säger Henriksson.   

Fabian Borén och Oliver Eriksson, två unga spelare från Horn/Hycklinge IF, har skrivit på för DSK. De har spelat med klubbens utvecklingslag de senaste säsongerna och nu är de båda DSK:s spelare. 

Klubben har heller inte gett upp hoppet om att hitta ytterligare minst en målvakt.

"Det är ett pågående arbete där vi försöker stärka upp oss på målvaktssidan, men det är väldigt tufft. Vi har ett fåtal diskussioner igång, men alternativen blir färre och färre. Vi har fortfarande hopp om att kunna släppa ett målvaktsnamn till innan säsongen börjar. Vi har några alternativ i truppen som vi får titta på annars".

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt