Victor Gustavsson firar sitt och IFK Tunas första mål i derbyt mot Hultsfreds FK. HFK-spelaren Christopher Einarsson är långt ifrån lika nöjd. Foto: Linus Johansson

"VG" efter dubbla fullträffar: "Vi ska uppåt"

Victor Gustavsson gav IFK Tuna en drömstart i derbyt mot Hultsfred. Efter 5-2-segern stack han ut hakan.
– Vi ska uppåt, säger Tunas tvåmålsskytt.

Publiken hade knappt hunnit inta sina platser innan Victor Gustavsson satte 1-0 bakom Joacim Johansson.

Det var en fin passning från Anton (Carlsson) och sedan var det bara att raka in den, säger Victor Gustavsson.

"VG" såg också till att hemmalaget tog ledningen med 3-2 i den första halvleken.

Det var en bra boll igen, men jag vet inte från vem. Jag sprang in mellan backarna, kom fri med målvakten och slog en tunnel.

3-2 var också ställningen efter den första halvleken.

De fick lite enkla mål tycker jag, men det är sånt som händer, säger Victor Gustavsson.

I den andra halvleken gjorde hemmalaget ytterligare två mål och fastställde slutresultatet till 5-2.

Jag tycker att vi var snäppet bättre och det var kul att vinna på hemmaplan och visa publiken att vi håller i år igen. Som helhet tycker jag att vi gjorde en bra match.