Annons:

Säsongen troligen över för Palmér: ”Ser mörkt ut”

Anton Palmér har problem med en höft och kommer troligen inte att kunna spela någon fotboll den här säsongen. Foto: Bertil Andersson

Säsongen troligen över för Palmér: ”Ser mörkt ut”

En efterhängsen höftskada gör att Gullringen troligen får klara sig utan Anton Palmér hela säsongen.
– Det ser mörkt ut. Mycket talar för att jag behöver operera en sena i höften, säger Anton Palmér.

Annons:

Anton Palmér har saknats i Gullringen under försäsongen och i de första seriematcherna. Nu talar det mesta för att han inte kommer att kunna spela någon fotboll alls den här säsongen.

– Jag har haft problem med höften sedan förra året. Det började inför den sista matchen och efter det så har jag haft problem utan att veta vad det är. Så jag har ju inte tränat ordentligt sen början av oktober förra året, säger Anton Palmér.

”Har ont till och från”

Palmér beskriver problemen så här:

– Det är en irritation och jag har ont till och från. En känsla av att något inte står rätt till. När jag kör någon form av träning gör det ondare, framförallt dagen efter.

Nu har Anton Palmér fått mer svar på varför han har problemen.

– Jag har varit på rehab i Linköping vid fyra tillfällen och därifrån skickade de mig vidare till en kille som heter Björn Cratz, som gör ultraljud på aktiva i Linköping. Han såg att en sena i höften låg fel och ansåg, efter dialog med ortoped, att det förmodligen krävs en operation. Det som händer närmast är att jag ska träffa läkare och försöka få tid i Norrköping hos en ortopedspecialist så att de kan göra en bedömning. 

Vill komma tillbaka

Även om det ser mörkt ut så har Anton Palmér inte helt givit upp

– Jag hoppas innerligt att de har fel, men så verkar det inte, tyvärr. Men jag har ingen annan ambition än att bli fit for fight så snabbt som möjligt. Om det blir i augusti i år eller i januari nästa år är upp till kroppen att bestämma.

Att lägga ned fotbollskarriären har han dock ingen tanke på.

– Nej, det är uteslutet för stunden. Jag vill fortsätta spela för Gullringen i några år till, säger Anton Palmér.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt