Annons:

Gullringen i jumbomöte: ”Klart att vi är besvikna”

Alexander Swartz, här i kamp med Tunas Anton Carlsson, hoppas att Gullringens första trepoängare kommer i morgon. Foto: Linus Johansson

Gullringen i jumbomöte: ”Klart att vi är besvikna”

Starten på säsongen har varit allt annat än vad Gullringens GoIF önskat. Facit så här långt: två poäng på fyra matcher.
– Klart att vi är besvikna. Men vi måste lyfta huvudet och fortsätta jobba, säger försvarsspelaren Alexander Swartz inför tisdagens match mot Trekanten.

Annons:

Kryss mot IFK Tuna och Kalmar Södra. Förlust mot Ängö och Västervik. Nästjumbo i division fyra. Det är ett facit som inte lär göra någon i Gullringen glad.

– Nej, det är ju inte vad vi hade tänkt oss. Det ser illa ut i tabellen, men sett till det spel vi presterat tycker jag att vi ska ligga högre upp, säger Alexander Swartz.

”Tufft att hamna i toppen”

Att Gullringen inleder en säsong knackigt är inte ovanligt. Så var det bland annat även förra året.

– Jag tycker att vi är med mer i matcherna i år. Men det är klart att efter några förluster kanske vibbarna kom att det skulle bli som förra året. Många kanske känner att vi måste ha en trepoängare i början. Men vi har så många rutinerade och bra spelare i laget så jag tror att vi kan vända på det här.

Hur besvikna är ni över starten?

– Vi har tagit två poäng på fyra matcher, det är klart att vi är besvikna. Men vi kan inte gå runt och tänka på det. Nu gäller det att lyfta huvudet och kriga på.

Tror du att ni kan blanda er i toppstriden eller blir säsongen en kamp för att klara nytt kontrakt?

– Det kan bli tufft att hamna i toppen, men samtidigt har det bara gått fyra matcher. Vi ska kunna vända på det här och hamna på övre halvan.

Möter jumbon

På tisdag kväll väntar Trekantens IF hemma på Gullemon. En match som egentligen skulle ha varit seriepremiären, men som då snöade bort. Trekanten är det enda laget i serien som har startat sämre än Gullringen och står på noll poäng.

– Det är en viktig match och det är läge för oss att visa att vi ska uppåt. Det vi behöver nu är att göra lite mål och få upp självförtroendet, säger Alexander Swartz.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt