Annons:

Bexell tvåmålsskytt när allt lossnade för Gullringen

Gullringens anfallare Rasmus Bexell gjorde två mål i kvällens 7–2-seger. Foto: Linus Johansson

Bexell tvåmålsskytt när allt lossnade för Gullringen

Gullringen stod på ynka två poäng efter fyra spelade matcher. Men i kväll lossnade det rejält. Jumbon Trekanten kördes över rejält.
– Första var ingen höjdare, men i andra var det inget snack, säger tvåmålsskytten Rasmus Bexell.

Annons:

Gullringen hade problem i första halvlek, men efter några justeringar i paus tog man över fullständigt i andra. 2–2 i halvtid blev till slut 7–2 och både Rasmus Bexell och Mohammed Ibrahim blev tvåmålsskyttar.

– Det var en bra match. I andra började vi spela bollen till varandra och rörde oss lite mer, då körde vi över dem, säger Rasmus Bexell.

Fick drömträff

Bexell öppnade tillställningen med en riktig pärla i krysset.

– Det var ett stenhårt skott utifrån, rakt upp i krysset. Det andra målet lade jag in i straffområdet. Det var skönt att göra lite mål, men det viktigaste är att laget vinner, säger Bexell.

Vad betyder första segern?

– Det betyder sjukt mycket, det behövdes. Vi är bättre än tabellplaceringen visar. 

Även Mohammed Ibrahim blev tvåmålsskytt. Övriga mål svarade Alexander Hellenstierna, Robin Hammar och Dennis Isaksson för. 

– Det var jätteskönt, men 7–2 trodde man inte efter första halvlek. Det var som natt och dag. Vi gör två prestationer i första halvlek som sticker ut, men sen har vi ingenting. Det såg sömnigt och segt ut i första, men det är jäkligt skönt att man kan vända på det och göra en mycket bättre andrahalvlek. Vi kommer rätt med hela laget på ett annat sätt, säger tränaren Peter Hellenstierna.

"Blev en stor skillnad"

Gullringen rann ifrån snabbt i den andra halvleken och vann den med hela 5–0. Ett styrkebesked. 

– I paus sa vi att spelarna fick en kvart till på sig att visa att de ville vara kvar på plan och det visade alla. Det blev en stor skillnad i attityd.

Hur viktig var segern?

– Vi får chansen att se att det betalar sig att ha lite tålamod och att vi vågar spela som vi vill att vi ska göra. Tidigare har vi blivit ängsliga och spelat långt. 

Många spelare imponerade efter paus. Bäst var det offensiva gardet med Adrian Mathiasson, Alexander Hellenstierna, Rasmus Bexell och Mohammed Ibrahim.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt