Annons:

HÄR ÄR GULLRINGENS PRESTIGEVÄRVNING

Gullringen har fått ett drömförvärv. Amerikanen James Weber återvänder till klubben. Foto: Jakob Karlsson

HÄR ÄR GULLRINGENS PRESTIGEVÄRVNING

Fotbollssäsongen har börjat allt annat än bra för Gullringens GoIF. I dag gjorde klubben klart med ett starkt nyförvärv. Amerikanen James Weber återvänder till klubben.

Annons:

Weber har gjort flera sejourer i Gullringen sedan tidigare och har på 41 matcher noterats för hela 33 mål. Nu är det klart för en återkomt. 

"James ska gifta sig i sommar och vill sedan åka till Sverige tillsammans med sin nyblivna fru. Han ställde frågan till oss om han får komma och spela med oss under hösten. Vi har kollat vad spelartruppen och ledarna tycker om detta och de är positiva till situationen. James kommer landa i Sverige 31/7 och spelar därmed 10 matcher med oss", skriver klubben i ett pressmeddelande.  

– Det är roligt att killarna vill komma tillbaka. Vi har sagt att vi ska satsa lokalt, men spelarna och ledarna var positiva och tycker att konkurrens är bra, säger Patrik Wärnehall till DV.

Wärnehall blev överraskad när Weber hörde av sig.  

– Jag blev förvånad, det räknar man inte med. Det var väldigt länge sedan som vi har haft kontakt med honom, men jag vet några i föreningen som blivit bjudna till hans bröllop i sommar. 

Vad betyder det för laget?

– Är han som han varit förut är det en målskytt av rang. Dessutom är det en bra kille utanför plan. 

Hur ser du på inledningen av säsongen?

– Fem poäng kan man inte vara nöjd med på sex omgångar, men det kommer ta sin tid och vi måste ha tålamod. Det här är en process som vi började med förra året för att ta steget upp så småningom. Vi har många unga killar i laget och jag tycker att truppen ser intressant ut. 

Är det aktuellt med fler förändringar?

– Nej, men man vet inte i dagens fotboll. Just nu gör vi inget aktivt. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt