Annons:

Wulff i comeback efter skadan - snart kan det bli A-lagsspel

Hampus Wulff har gjort comeback. Foto: Linus Johansson

Wulff i comeback efter skadan - snart kan det bli A-lagsspel

I slutet av februari bröt Hampus Wulff ett ben i foten i samband med en träningsmatch. Nu är Gullringenspelaren på allvar på väg tillbaka. I måndags spelade han 75 minuter i klubbens U-lag.
– Det gick bättre än förväntat, säger Hampus Wulff.

Annons:

Det var i en träningsmatch mot IFK Tuna i slutet av februari som Gullringens Hampus Wulff bröt ett ben i ena foten.

– Jag har känt av smärta på precis det stället tidigare, redan för flera månader sedan. På matchen mot Tuna skulle jag göra en snabb vändning och fick en motståndares fot bakom min häl. Jag skulle vrida om och fastnade i gräset, berättade Hampus Wulff då.

Foten känns bra

Efter ett ha fått ta bort gipset efter ungefär en månad har Hampus Wulff rehabtränat en längre tid. Och i måndags var det alltså dags för fotbollscomeback på riktigt. Det blev 75 minuter med Gullringen U-lag i förlustmatchen mot Hultsfreds dito.

– Det var jätteskönt att spela match igen och det gick bättre än förväntat. Det finns lite småsaker att förbättra, men om man ser till helheten så kändes det väldigt bra, säger Hampus Wulff.

Kom comebacken tidigare än du trott?

– Både ja och nej. Jag har tagit det lugnt och tar det som det kommer. Men foten känns bra, sen är det vissa saker jag försöker få ur huvudet när det gäller hur jag använder foten. Det är sånt som kommer mer och mer.

”Upp till tränarna"

Nu är frågan när Hampus Wulff gör comeback Gullringens i A-lag i division fyra.

– Bra fråga. Jag vet inte, det är helt upp till tränarna att avgöra. Jag känner mig hel och kanske kan göra en A-lagscomeback snart, men det får vara tränarnas val om de känner att jag behövs, säger Hampus Wulff.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt