Annons:

VIF-backen skadad på uppvärmningen: ”Jag bara låg och skrek”

Jonathan Fält-Öhr tvingades följa matchen mot Berga från bänken. Foto: Linus Johansson

VIF-backen skadad på uppvärmningen: ”Jag bara låg och skrek”

2017 verkar inte vara Jonathan Fält-Öhrs år. På uppvärmningen inför Vimmerbys match mot Berga i dag fastnade han i gräset med foten och föll ihop.
– Jag hörde hur det knakade till i foten. Det gjorde så ont att jag nästan började gråta, jag bara låg och skrek, säger Jonathan Fält-Öhr.

Annons:

En axelskada har hämmat Jonathan Fält-Öhr under hela säsongen. Trots det har han kunnat spela. Nu kan vi dessutom lägga till en fotskada på Vimmerbybackens CV. Det var på uppvärmningen inför matchen mot IFK Berga som det small till i vänsterfoten.

– Jag fastnade i gräset och hörde hur det knakade till i foten. Det är inte fotleden utan mer sidan av foten. Det är kanske bäst att åka in till akuten och kolla upp det, jag kan ju inte ens gå. Det gör så in i helvete ont, säger Jonathan Fält-Öhr.

”Känns ganska långt borta”

Risken är förstås att Vimmerby nu tvingas klara sig utan Fält-Öhr en tid framöver.

– Att träna i morgon och spela match på söndag känns ju ganska långt borta. Jag tror inte att jag vaknar upp i morgon och så är det helt bra. 2017 verkar inte vara mitt år. Först var det ju axeln och det har fortfarande inte släppt och nu kommer det här. Det är alltid något jävla strul, suckar Jonathan Fält-Öhr.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt