Tre nya poäng för Storebro: ”Är riktigt nöjd”

Johan Carlsson gjorde ett frisparksmål för Storebro. Foto: Linus Johansson

Storebro IF tog tre nya poäng i kvällens hemmamatch mot Bäckseda.
- Det satt lite hårt åt, men jag är riktigt nöjd, säger SIF-tränaren Johan Aronsson efter 4-1-triumfen.

4-1 kan förstås låta som en klar seger. Men riktigt så enkel var den inte. I halvtid ledde Storebro med 2-1 och först i den 87:e minuten kom matchavgörande 3-1, som ett par minuter senare också blev till 4-1.

− Jag är riktigt nöjd. Vi malde på och till slut kom våra chanser och då gjorde vi mål. Vissa stunder spelade vi riktigt bra, säger Johan Aronsson.

Vad är du mest nöjd med?

− Inställningen, att grabbarna inte gav sig. Vi fortsatte med vårt spel och då vet vi att det kommer till slut. I vissa anfall hade vi riktigt bra kombinationer.

Både Johan Carlsson och Viktor Ström gjorde mål direkt på frispark. Även Joakim Ivarsson och Jimmi Wickström blev målskyttar.

Samtliga spelare i hemmalaget fick beröm, men extra plus delades ut till Johan Carlsson, Viktor Ström och Joakim Söderholm.