Annons:

Tuna föll i målkalas: ”Kände inte igen våra spelare”

Stefan Larssons Tuna fick lämna Kalmar utan poäng. Foto: Linus Johansson

Tuna föll i målkalas: ”Kände inte igen våra spelare”

IFK Tuna förlorade dagens match mot Ängö BK på klassiska Fredriksskans IP i Kalmar. Hemmalaget vann med tennissiffrorna 6-4.
– Jag kände inte igen våra spelare, säger Tuna-tränaren Stefan Larsson.

Annons:

IFK Tuna hade släppt in 13 mål på sina åtta första matcher i division fyra. I dag släppte laget in sex mål i en enda match. Ängö vann med 6-4 efter att ha haft ledningen med 4-3 i halvtid.

– Det är helt otroligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det var så ihåligt i den första halvleken, från båda håll. Både vi och Ängö gjorde i stort sett mål på varenda chans, säger Stefan Larsson.

”Billig straff”

Det var Ängö som tog ledningen med 1-0 och sedan följdes lagen åt målmässigt fram till att hemmalaget gjorde 4-3 i slutet av den första halvleken.

I den andra halvleken utökade Ängö till 5-3, men Tuna fick nytt hopp när man reducerade till 5-4.

– Vi sträckte upp oss lite i den andra halvleken, men nådde inte den nivån vi är vana vid. Efter att vi reducerat till 5-4 tycker jag att vi var lite på gång, men sen fick de en, som jag tycker, billig straff som de gjorde 6-4 på.

Martin Carlsson gjorde två av gästernas mål. Även Joel Svensson och Anton Carlsson blev målskyttar.

Ingen Tunaspelare fick beröm av Stefan Larsson.

– Jag tycker inte att vi var riktigt fokuserade på uppgiften. Gör man fyra mål kan jag tycka att man borde få med sig någon poäng.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt