Annons:

Innermittfältare spelar vidare i Gullringen – bestämde sig efter derbyt

Sebastian Svartz har lämnat klartecken för fortsatt spel i Gullringen. Foto: Ossian Mathiasson

Innermittfältare spelar vidare i Gullringen – bestämde sig efter derbyt

När Gullringens GoIF tappade greppet om derbyt mot Vimmerby IF bestämde sig Sebastian Svartz för att spela vidare i gulsvart. 

"Vi var seriens bästa lag då och jag hoppas att vi kan vara det även nästa år", säger han i en kommentar till Gullringens hemsida. 

Annons:

Gullringens GoIF ser ut att få behålla stora delar av årets trupp till nästa säsong. Nu har den centrala mittfältaren Sebastian Svartz kritat på ett nytt kontrakt.

"Han gillar att komma ner och hämta boll, vilket passar perfekt in i det bollförande spelsätt vi vill spela och det bygger truppen vidare på det sättet vi vill. "Basse" är en av våra mest tekniska spelare och han är även en bra avslutare men borde utnyttja det mer", skriver Gullringen i ett inlägg på sin hemsida. 

Han bestämde sig för att spela vidare i Gullringen efter att ha tappat en 2–0-ledning till 2–2 i derbyt mot Vimmerby IF i höstas. 

"Sammanhållningen i föreningen med de drivande personerna runt omkring som gör detta möjligt gör det enkelt att trivas. Jag bestämde mig i minut 90 hemma mot Vimmerby för fortsatt spel i Gullringen kommande säsong. Vi var seriens bästa lag då och jag hoppas att vi kan vara det även nästa år. Jag säger som Hasse Backe. ”En tabell ljuger alltid”. Jag hoppas vi kan dra nytta av det bygget vi påbörjade i år och fortsätta i samma anda nästa år. Även om Karlo (Goranci) inte är kvar så hoppas jag vi fortsätter i samma spår så kommer chansen att ta nästa steg i seriesystemet vara fullt möjlig", säger Sebastian Svartz. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt