Annons:

Palmér stor hjälte för Gullringen: ”Jag kör på ren vilja”

Anton Palmér blev matchvinnare för Gullringen. Foto: Linus Johansson

Palmér stor hjälte för Gullringen: ”Jag kör på ren vilja”

För en tid sedan verkade det som att en skada skulle hålla Anton Palmér borta från fotbollen resten av säsongen. I kväll blev han stor hjälte när Gullringen besegrade Fågelfors med 3-2 på bortaplan.
– En fantastisk seger, säger Palmér, som var inblandad i samtliga Gullringens mål.

Annons:

Efter 20 mållösa minuter inledningsvis så exploderade Gullringen målmässigt. Mohammed Ibrahim gjorde 1-0 efter 20 minuter, assisterad av Anton Palmér. Sen var det Palmér själv som klev fram på allvar. 2-0 gjorde han på en frisparksvariant och 3-0 nickade han in efter ett inlägg. Då stod matchuret på 32 minuter.

– Vi tokdominerade och hade ännu fler chanser, men tyvärr satte vi inte dit bollen som vi ska göra, säger Anton Palmér.

Så här beskriver han sina mål:

– 2-0 kom på en frispark i ett bra läge. Jag var framme och pratade med Ola (Lindblom) och frågade om han skulle skjuta, men han hade en annan taktik. Jag stod i klungan som vanligt, sen satte jag full fart och Ola spelade frisparken bredvid muren. Målvakten kom ut lite lustigt och jag fick läge att lägga in bollen i öppet mål. 3-0 kom efter ett inlägg från Dennis (Isaksson) där jag fick fram huvudet i sista stund och bollen gick in bredvid målvakten.

”Det är jättemärkligt”

Men trots 3-0 efter 32 minuter kände sig Anton Palmér långt ifrån säker på att det skulle hålla.

– Tyvärr så kändes det nervöst trots att vi ledde med 3-0. Vi har tappat flera stora ledningar de sista åren och man såg att det ändå var lite oroligt.

Det blev inte mindre oroligt när Fågelfors reducerade två gånger om i den andra halvleken. När hemmalaget gjorde 2-3 så återstod det mer än 20 minuter av matchen.

– Vi tappade initiativet och Fågelfors började dunka långt. Trots att vi hade flera fina lägen till 4-2 så blev det jättejobbigt hela vägen in. Men alla jobbade hårt för varandra. Det här var en jätteviktig seger, säger Anton Palmér, som själv är förvånad att det för egen del känns så bra.

– Jag känner inte av skadan så mycket längre, det är jättemärkligt. Jag känner mig lite otränad, men kör 90 minuter på ren vilja. Jag avskyr att förlora matcher.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt