VIF under nedflyttningsstrecket efter ny förlust

Vimmerby IF fick se sig besegrat av Torns IF. Foto: Simon Henriksson

Serieledande Torns IF blev för svårt för Vimmerby IF. Dagens hemmamatch förlorades med 3-1 och nu är VIF under nedflyttningsstrecket i division två.

Vimmerby fick sämsta tänkbara start på matchen när Torn gjorde 1-0 redan efter två minuter. Bara tre minuter senare kunde dock Oskar Stejdahl kvittera med ett drömmål på frispark. Men glädjen blev kortvarig. Elva minuter in i matchen kom nämligen 2-1 till bortalaget. Oskar Stejdahl var sedan nära en kvittering, men 2-1 stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken kom Vimmerby aldrig närmare. I matchminut 62 kom istället 3-1 till Torn på straff. 3-1 blev också slutresultatet.

Som om inte det vore nog så drog Gustavo Borges på sig ett rött kort i den andra halvleken.

Vimmerby är nu under nedflyttningsstrecket i division två.