Annons:

IFK Tuna kvitterade - med nio man på planen

IFK Tunas Victor Gustavsson gjorde tre mål i dag och räddade poäng för sitt Tuna. Foto: Linus Johansson

IFK Tuna kvitterade - med nio man på planen

IFK Tuna hade ett klart grepp om hemmamatchen mot Kalmar Södra. En sen kvittering och två röda kort senare hade Tuna räddat en poäng (4-4).
– Vi tappade huvudet allihop och nu får vi en jävla massa avstängningar, säger Tuna-tränaren Stefan Larsson.

Annons:

Till en början såg det bra ut för IFK Tuna i hemmamatchen mot Kalmar Södra. Laget gick fram till 3-1 i den första halvleken och det var också ställningen i halvtid.

En kvart in i den andra halvleken reducerade bortalaget till 3-2. Sedan började eländet på allvar. Både Mattias Myrén och Filip Gustavsson blev utvisade och Kalmar Södra vände till en 4-3-ledning.

– Innan matchen pratade vi om vårt uppträdande. Och så gick vi in och tog en jävla massa kort, två röda och sex gula, suckar Stefan Larsson.

Frispark i krysset

Men matchen fick ändå en positiv avslutning för IFK Tuna. I slutet av matchen kvitterade Victor Gustavsson till 4-4, hans tredje mål för dagen. Även Anton Carlsson blev målskytt för hemmalaget.

– Det är det positiva med den här matchen, att vi lyckades kvittera med två man mindre på planen. ”VG” dunkade in en frispark i krysset, det känns i alla fall som någon typ av tröst i det här. Men vi tappade matchen på grund av att vi inte betedde oss på rätt sätt och det kommer även att ställa till det framöver.

Tremålsskytten Victor Gustavsson fick beröm.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt