Annons:

GULLRINGEN FÖLL MOT JUMBON

Gullringens coach Peter Hellenstierna var allt annat än nöjd med sitt lags insats i dag. Foto: Jakob Karlsson

GULLRINGEN FÖLL MOT JUMBON

Gullringen svarade för årets absolut sämsta insats i kväll. Borta mot superjumbon Trekantens IF åkte man på en mycket överraskande förlust. Trekanten vann med 3–2.
– Det är första gången i år som jag är oerhört besviken på det vi presterar, säger tränaren Peter Hellenstierna.

Annons:

När lagen möttes på hemmaplan i våras vann Gullringen med 7–2. På tio matcher hade Trekanten skrapat ihop anskrämliga fyra poäng och stod på en målskillnad på -23.

Men efter dagens seger över Gullringen ser det förstås lite bättre ut för superjumbon. För Gullringen blev det en nattsvart kväll.

– Det var ett lusigt tempo och sömnigt. Vi var mer sömniga än vad de var sett över hela matchen så det är inte så mycket att säga om. Vi har lite lägen på slutet, men släpper två alldeles för billiga mål.

”Inte med överhuvudtaget”

I paus hade Gullringen med sig 1–1 efter att Mohammed Ibrahim kvitterat. Då hade man chansen att hitta någon form av nivå under andra halvlek – men det gjorde man inte.

– Det var i särklass den sämsta matchen i år. Vi är inte med överhuvudtaget.

Varför blir det så?

– Ja… Jag vet inte. Det kändes sömnigt överlag. Vi ska inte behöva ha det så här. Det är inte i paritet med vad vi kan och vad vi ska. Vi får ta ett snack om det och ladda om.

Handlar det om underskattning?

– Jag vet inte. Vi hade ändå pratat om att Trekanten inte är något dåligt lag och vi går ned oss i ett väldigt lusigt tempo.

”Känner bara besvikelse”

Trekanten gick fram till 3–1 genom två enkla mål. Med några minuter kvar reducerade Johan Hermansson Liström – men det hjälpte föga. Gullringen fick vända hem med noll poäng och en genant förlust.

– Tabellmässigt känner jag ingenting. Jag känner bara en besvikelse på det vi har gjort i dag. Alla lag slår alla i den här serien, men så här får det inte se ut. Det är bara att ladda om för nästa tisdag och ta tre pinnar mot Hossmo i stället.

Något du kunde ha gjort något annorlunda?

– Jag kunde ha gjort fler byten, men skulle vi bytt in ännu fler när de andra inte visade någon energi är det svårt att komma in också.

Ingen spelare kom upp i normal standard. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt