IFK Tuna åkte på en riktig stjärnsmäll - två spelare klev av med skador

Nej, det ville sig inte alls för Tuna i bortamatchen mot Smedby. Foto: Linus Johansson

IFK Tuna åkte på en riktig stjärnsmäll i kvällens bortamatch mot serieledande Smedby BoIK. Det blev förlust med hela 6-0.
– Det var tufft, vi mötte seriens bästa lag, säger Tuna-tränaren Stefan Larsson.

Tuna låg under med 2-0 redan efter 20 minuters spel och det var också ställningen i halvtid. I den andra halvleken fyllde hemmalaget på med fyra nya mål fram till slutresultatet 6-0. Idris Eliassi Sarzali gjorde fyra av Smedbys mål.

Det var tufft, vi mötte seriens bästa lag i dag. De rullade på väldigt bra. Sen märktes det att vi saknade fem spelare jämfört med senaste matchen, även om de som kom in gjorde det bra. Jag tycker också att vi hade lite oflyt. I den första halvleken stod vi upp bra, men de fick två billiga mål, säger Stefan Larsson.

Dubbla skador

Som om inte förlusten i sig vore nog så fick försvararen Felix Nilsson kliva av tidigt i den första halvleken.

Han har en sträckning i baksida lår, säger Tuna-tränaren.

I den andra halvleken tvingades även Magnus Pettersson lämna planen med känningar i en hälsena.

Beröm i IFK Tuna delades ut till Mikael Karlsson och Johan Carlsson.