Annons:

Är han lösningen på Vimmerbys anfallskris?

Vimmerby kan vara på väg att förstärka truppen med en ny anfallare. Foto: Simon Henriksson

Är han lösningen på Vimmerbys anfallskris?

Vimmerby IF fortsätter jakten på en ny anfallare. Kanske kan svaret på gåtan vara IFK Moras Mohammad Jaafr. Under våren har Jaafr noterats för sex mål i division tre-klubben.

Annons:

Att Vimmerby IF gick in i säsongen med en trupp med för få anfallsalternativ kan väl knappast ha kommit som en chock för någon. Nu jagar klubben med ljus och lykta efter en lekkamrat till Rickard Thuresson.

Kanske kan svaret på anfallskrisen vara Mohammad Jaafr. 27-åringen var tidigare proffs hemma i Syrien och har också testat på landslagsspel. I Sverige har han under våren spelat med IFK Mora i division tre. Där har Jaafr bokförts för sex mål.

Spelade tillsammans i Syrien

Mohammad Jaafr har tränat med Vimmerby under veckan och kommer att finnas med även på kvällens träning. Anledningen till att han nu är aktuell för VIF är att han känner Vimmerbyspelaren Abdulrhman Kharma sedan tidigare.

– Vi spelade i samma lag i Syrien ett år så vi känner varandra sedan dess, säger Abdulrhman Kharma.

Provspelaren beskrivs som en snabb och teknisk anfallare. Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby är Mohammad Jaafr nära en övergång till Vimmerby IF, men i nuläget ska ingenting vara helt klart.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt