Premiärmatchen gjord för Storebro - men BK Ljungsbro var för bra

Gabriel Blomqvist och hans Storebro har gjort sin första match i årets Bullerby Cup.

Årets Bullerby Cup är nu igång. Vid 09:00 på torsdagen premiärspelade Storebros P10-lag mot BK Ljungsbro 2. Det blev dock för tufft för SIF som föll med 4-1.
- Det gick inte så jättebra, men det är roligt att det är igång, säger Storebros kapten Gabriel Blomqvist strax efter slutsignalen.

Vid klockan 09:00 på torsdagsmorgonen var det dags för den första omgången i årets upplaga av Bullerby Cup. Ett av lagen som premiärspelade var Storebro IF i P10-klassen.

Det blev dock ingen drömstart för Storebro-killarna. Redan efter en minut gjorde BK Ljungsbro 2 sitt första mål i matchen efter ett mönsteranfall.

2-0 kom ungefär tio minuter senare, i mitten av den första halvleken. Ljungsbro snodde bollen rätt högt upp i planen och kunde stänka in deras andra mål för matchen. Rätt orättvist sett till hur matchbilden såg ut runt den perioden.

"Måste passa och möta bollen bättre"

I den andra halvleken tog Ljungsbro över matchen mer och mer. Och 3-0 skulle också komma några minuter efter pausvilan. Kort därpå fick Storebro in ett tröstmål, och lite hopp väcktes nog då i det gröna laget. Det hoppet fanns bara där i några minuter då Ljungsbro sedan satte spiken i kistan genom sitt 4-1-mål som också blev slutresultatet.

Nej, ingen drömstart för Storebro som spelar sin nästa match idag klockan 16:00. Kaptenen i Storebro, Gabriel Blomqvist, var efter matchen tydlig med vad som måste förbättras:

- Till nästa match måste vi passa och möta bollen mycket bättre. Det gick inte så jättebra, men det är roligt att det är igång.

Gabriel berättade därefter hur planen ser ut inför resten av turneringen.

- Vi ska ha kul och försöka vinna resten av matcherna.