• Storebro hämtade igen underläge – kryssade mot Mälarhöjden

Storebro IF:s P12-lag avslutade årets Bullerby Cup med 2–2 mot Mälarhöjden. Foton: Jakob Karlsson

Storebro hämtade igen underläge – kryssade mot Mälarhöjden

Storebros P12 avslutade Bullerby Cup med en stark kämpainsats. De grönvita hämtade upp ett 0–2-underläge mot Mälarhöjden och fick med sig ett oavgjort resultat.
Målen gjordes av Elias Holmwall och Alexander Smith.
– Vi har haft svårt att göra mål hela cupen, säger ledare Fredrik Arwidsson.

Storebrokillarna hamnade i ett tufft underläge i den första halvleken – men gav inte upp för det. Efter paus presterade man riktigt trevlig fotboll med fina passningar och många skapade chanser.

Elias Holmwall kvitterade efter ett förarbete från första målskytten Alexander Smith. Efter 2–2-målet hade Storebro flera lägen för att avgöra, men det ville sig inte.

– Killarna har kämpar på fantastiskt under hela cupen, men vi har inte fått till avsluten och missat väldigt mycket. Jag kanske har kört för lite avslut med dem, säger ledaren Fredrik Arwidsson.