Annons:

Weber tillbaka i Gullringen igen:

James Weber är tillbaka i Gullringen för ännu en höstsäsong.

Weber tillbaka i Gullringen igen: "Mitt andra hem"

James Weber ska göra ännu en höstsäsong i Gullringen. Skillnaden den här gången är att gulsvart inte ligger lika illa till som de brukar.
– Det känns bra att vara tillbaka igen, säger han inför höstpremiären.

Annons:

James Weber är Gullringens bäste målskytt de senaste säsongerna. Det trots att han oftast kommit in efter halva säsongen. 

På 41 matcher har den amerikanske strikern gjort imponerande 33 mål. 

Nu är han tillbaka för att göra nya mål. 

– Gullringen är som ett andra hem för mig och det är alltid en bra möjlighet för mig att komma tillbaka här. Alla behandlar mig som en familjemedlem och är så snälla hela tiden, säger James Weber, apropå varför han återvänder ånyo. 

Bra form

Weber säger att han är i bra form den här gången. 

– Jag har tränat med ett lag i tredjedivisionen i USA, med mitt gamla lag Milwaukee så jag är bra tränad. Jag är defintivt redo att kliva rakt in och hjälpa laget att ta segrar. Jag hoppas att jag kan göra en hel del mål på de kommande tio matcherna. 

Efter våren har Gullringen 15 poäng. Ned till negativ kvalplats skiljer fyra poäng. Upp till en positiv kvalplats är det elva poäng. Weber har tidigare kommit till Gullringen när laget varit i desperat poängbehov i division tre.

– Jag tror att det kan bli svårt att hamna i toppen av serien, men det är defintivt möjligt. Laget har gjort vad de har kunnat under den första halvan av säsongen och jag är stolt över dem, men nu behöver vi steppa upp vårt spel och ta det till nästa nivå. 

Tränat en vecka

James Weber har ungefär tränat med gulsvart en vecka inför första höstmatchen mot Ängö BK. 

– Jag är inte säker på vilken position jag kommer att spela på, men jag är säker på att jag kommer att få målchanser. 

Hur står sig det här Gullringslaget mot de tidigare?

– Det är ett väldigt bra lag. Självklart har vissa spelare och jag aldrig spelat tillsammans tidigare, så det kommer ta ett tag att komma in i det. Det kan vara frustrerande att ta löpningar och inte få bollen, men jag vet att jag måste förtjäna förtroende från mina lagkamrater först.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt