Stark start av FBSK – föll stort ändå

Frödinges tränare Robin Blomberg fick lämna Gunnebo med en 5–1-förlust på kontot. Foto: Linus Johansson

FBSK dominerade matchen mot Gunnebo – men bara i 25 minuter. Därefter var det Gunnebo för hela slanten och hemmalaget vann med klara 5–1.
– Det är synd att vi inte får in en boll i början, säger tränaren Robin Blomberg.

Frödinge/Brantestad SK inledde riktigt stark och borde ha fått utdelning under matchens första 25. Det fick man tyvärr inte och istället tog Gunnebo över rejält. Hemmalaget satte två bollar före paus och en bit in på andra kom även 3–0.

Gunnar Hansson gav Frödinge nytt hopp, men poäng var aldrig riktigt nära. Gunnebo drog ifrån till 5–1.

– Vi spelade riktigt bra första 25 och skapade flera läge. I andra var det inget snack, de är tyngre och de var hetare. Vi blir straffade direkt när vi blir passiva.