Annons:

Ola Lindblom tillbaka när Gullringen åker till Kalmar

Gullringen får tillbaka Ola Lindblom i laget till dagens match. Foto: Linus Johansson

Ola Lindblom tillbaka när Gullringen åker till Kalmar

Gullringens GoIF har haft svårt att få kontinuitet i truppen under året. Så mycket bättre ser det inte ut inför söndagens match.
– Det är vårt stående dilemma, säger tränaren Peter Hellenstierna.

Annons:

Gullringen har tvingats göra många förändringar från match till match under den här säsongen. Så ser det ut att bli även i dagens match mot Kalmar Södra.

Ola Lindblom, Rasmus Bexell och Isack Thuresson kliver in i truppen jämfört med senast – men Gullringen har flera osäkra kort. Adrian Mathiasson har känt sig hängig och Alexander Hellenstierna och Mohammed Ibrahim kanske inte kommer loss från sina jobb. De är osäkra.

Dessutom är Jonathan Gustavsson frånvarande efter en stukning.

– Det har vårt stående dilemma och det har varit så sedan början av året. Det har varit turbulent, men det är vi inte ensamma om och ska inte skylla på det. Det är skönt att ha Ola tillbaka, men vi får se om det funkar för honom.

"Behöver ta lite trepoängare"

Ska Gullringen kunna klättra i tabellen är det just en match som dagens laget ska vinna. Kalmar Södra ligger en poäng före i tabellen.

– Behöver ta lite trepoängare för att kunna vara med och flåsa de här lagen. Ambitionen är att ta tre poäng.

Förra veckan gjorde James Weber comeback i GoIF:

– Han är duktig, men vi får inte dra för stora växlar på honom. Han kommer inte kunna lösa det om vi andra inte gör jobbet. Sedan måste vi spela mer cyniskt och spela mer i djupled. Vi spelar runt för mycket.

 

Fakta

Truppen: Marcin Muszka, Tom Polder, Ola Lindblom, Alexander Swartz, Dick Johansson, Johan Hermansson Liström, Dennis Isaksson, Hampus Wulff, Mohammed Ibrahim, Alexander Hellenstierna, Rasmus Bexell, Anton Palmér, Adrian Mathiasson, James Weber, Jesper Wärnehall, Albin Gustavsson, Isack Thuresson. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt