Annons:

Frödinge/Brantestad starkast i bottenderbyt

Rumskulla GoIF står kvar på noll poäng efter kvällens bottenderby i Frödinge. Hemmalaget vann med 2–0 – vilket var mycket rättvist.
– Det känns riktigt skönt. Alla spelade jäkligt bra, säger hemmacoachen Robin Blomberg.

Annons:

Tillsammans hade Frödinge/Brantestad och Rumskulla spelat in sex poäng inför kvällens fotbollsderby. Nu är de nio – och det är fortfarnade FBSK som plockat samtliga. Rumskullas poängnolla är intakt efter 2–0 till FBSK. 

– Vi får se när första poäng kommer, det är några matcher kvar. Jag tycker inte att det var fel att Frödinge vann. Vi kunde ha varit mer på tå i början, hade vi haft lite bättre nivå kunde vi ha gett dem en match, säger Rumskullas Thomas Eriksson. 

"Nöjd med allting"

FBSK:s Robin Blomberg var nöjd med det mesta. 

– 2–0 var kraftigt i underkant. Det enda negativa med matchen är att vi gjorde fem mål för lite. Vi skapade mängder av chanser och jag är nöjd med allting. Vi spelade jäkligt bra och hade ingen dipp. Spelmässigt var det en av våra bästa matcher i år.

Målen gjordes av Boman Ganji Javad Karimi. Bäst i laget var mittbacken Jakob Fridell och mittfältaren Tage Falk. I Rumskulla var ingen spelare värd plusbetyg. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt