Annons:

Skickliga brassar blev för svåra för Vimmerby IF i slutspelet

Världens största fotbollsturnering för ungdomar, Gothia Cup, är i full gång. Vimmerby IF åkte på torsdagen ur turneringen efter förlust mot ett brasilianskt lag i A-slutspelet. Bilden är en genrebild. Foto: Pressbild

Skickliga brassar blev för svåra för Vimmerby IF i slutspelet

Vimmerby IF:s P17 lag har svarat för en stark insats i årets Gothia Cup, men på torsdagen tog det stopp. Ett skickligt brasilianskt lag blev för svårt i 1/32-finalen.

Annons:

Världens största fotbollsturnering för ungdomar, Gothia Cup, är i full gång i Göteborg. Och för traktens enda deltagande lag, Vimmerby IF i klassen P17, bar det hela vägen till A-slutspel.

VIF inledde gruppspelet i måndags med att spela 0-0 mot Qviding FIF. I tisdags blev det 2-2 mot amerikanska FC New England och på onsdagen avslutade man gruppspelet med att vinna med klara 4-0 mot Powerful United FA från Trinidad och Tobago.

Laget slutade tvåa i gruppen bakom Qviding och kvalificerade sig därmed för A-slutspel. På torsdagsförmiddagen ställdes Vimmerby mot brasilianska Rc Golaco i 1/32-final, men där tog det tyvärr stopp.

Efter en mållös första halvlek gjorde brassarna två mål i den andra och avgjorde matchen.

Vimmerbys mål under turneringen gjordes av Olle Carlsson 3, Pontus Kägo Bragsjö, Rasmus Thomasson och Adnan Hrnic.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt