VIF skämde ut sig på hemmaplan - blev förnedrat

Vimmerby IF blev totalt utspelat av Lunds BK. Foto: Linus Johansson

Vimmerby IF skämde ut sig i dagens hemmamatch mot Lunds BK. Redan efter 19 minuter ledde bortalaget med 4-0 och till slut blev det 8-0.

Bottenlaget Vimmerby IF fick sämsta tänkbara start i hemmamatchen mot tabellfemman Lunds BK. Redan efter fyra minuter och 30 sekunder gjorde Jesper Möller bortalagets första mål. Kristian Mörnman nickade in 2-0 på hörna tre minuter senare och sedan kom också 3-0 i minut 13 (Gustav Hillstedt) och 4-0 i minut 19 (Jesper Möller). Det hade så långt sett osynkat ut i VIF:s nykomponerade backlinje med Karl-Viktor Söderquist, Oskar Stejdahl, Jaafar Mohammed och comebackande Jonathan Fält-Öhr.

Till slut förlorade VIF med hela 8-0 och det går inte att säga annat än att laget skämde ut sig inför hemmapubliken.